13 Ιουν 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!



Εδώ και 3 εβδομάδες ο λαός είναι σε όλες τις Πλατείες της χώρας, και διεκδικεί αυτονόητο, ζητάει τη ζωή του πίσω! Ζητάει πίσω τον μισθό του, την σύνταξή του, τα λεφτά για τα φροντιστήρια των παιδιών του, ζητά το δικαίωμά του στη δημόσια και δωρεάν υγεία, στην εργασία, στην δημόσια και δωρεάν παιδεία, ζητά το δικαίωμα του να μπορεί να διαδηλώνει χωρίς να φοβάται για την ίδια του τη ζωή, να μπορεί να αποφασίζει ο ίδιος για το πότε θα απεργήσει και όχι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ζητά να μην κατακλύζεται καθημερινά απ' τα ψέματα των μεγαλοδημοσιογράφων!

Εμείς, η γενιά για την οποία ετοιμάζουν το πιο ζοφερό μέλλον, που μας αναγκάζουν να ζήσουμε με το μεγαλύτερο κόστος σπουδών, τους μικρότερους μισθούς και επίδομα κηδείας αντί για συντάξεις, έχουμε χρέος να είμαστε κάθε μέρα στις πλατείες! Τώρα που η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε ποσοστό 40%, τώρα που αναγγέλουν την ψήφιση του εκτρωματικού νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου στις 20 Ιούλη που οι σχολές θα είναι κλειστές, τώρα που μας υποχρεώνουν να πληρωνόμαστε με 500€... η ανατροπή τους είναι μονόδρομος! Να αντρέψουμε όλους όσους αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς! Να μην φύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση-ΔΝΤ-ΕΕ!


Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!


Καλούμε όλους τους φοιτητές του Πολιτικού να συμμετάσχουν στη Λαϊκή Συνέλευση του Συντάγματος κάθε μέρα στις 9, στην θεματική συνέλευση για την Παιδεία κάθε μέρα στις 7, στη λαϊκή συνέλευση της γειτονίας τους. Και να είναι την Τετάρτη 15/06, ημέρα γενικής απεργίας στο δρόμο, να δώσουμε ένα συλλογικό μήνυμα αντίστασης και ανατροπής, για να μην καταφέρουν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο!


ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΑΝ

ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ!