16 Οκτ 2008

Δεν είναι μόνο ο Ευφραίμ που εξαφανίζει λιμνοθάλασσες και οικόπεδα, είναι και η ΔΑΠ Πολιτικού που εξαφανίζει έδρες!!!

Μετά τις εκλογές της 9 Απρίλη, στη σχολή μας, ως ΡΑΣ-ΕΑΑΚ είχαμε καταγγείλει τη στοχευμένη νοθεία απ’την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η ΔΑΠ, προκειμένου να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία – την οποία χάνει βάσει του πραγματικού εκλογικού αποτελέσματος – αλλοίωσε ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων, νοθεύοντας ξεκάθαρα το αποτέλεσμα των εκλογών. Η νοθεία ήταν σχεδιασμένη καθώς η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκρότησε αυτοδύναμη Κ.ΕΦ.Ε. όπου μπορούσε ν’αποφασίζει μόνη της για όλη την εκλογική διαδικασία. Αμφισβητώντας ξεκάθαρα τη διαφάνεια της διαδικασίας, με φασιστικό τρόπο την προσάρμοσε στις επιδιώξεις της για τη διατήρηση της αυτοδυναμίας, νομίζοντας ότι μπορεί έτσι να εξασφαλίσει ότι θα παίζει ανενόχλητη τα δικά της παιχνίδια στα όργανα συνδιοίκησης του Συλλόγου του Πολιτικού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ακύρωνε με χυδαίο τρόπο ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων, σε όλα τα έτη.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια για να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με τη νέα σύνθεση, όπως προέκυψε απ’ τις εκλογές του Απρίλη. ‘Ολες οι άλλες παρατάξεις – πλην της ΔΑΠ – καταγγέλουν την ξεκάθαρη νοθεία στις εκλογές και υποστηρίζουν πως η κυβερνητική παράταξη δεν έχει αυτοδυναμία. Σε μια περίοδο που η επίθεση της Κυβέρνησης σε νεολαία και εργαζομένους οξύνεται, η τρομοκρατία και η νοθεία είναι οι μέθοδοι που επιστρατεύονται από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προκειμένου να υπερασπιστεί την αντιδραστική κυβερνητική πολιτική και να επιβληθεί στο πανεπιστήμιο. Καμία προσπάθεια νοθείας των εκλογικών αποτελεσμάτων όμως, δεν μπορεί να αποτρέψει τη βούληση των φοιτητών για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους σε εκπαίδευση και εργασία.

Ως ΡΑΣ – ΕΑΑΚ δεν αναγνωρίζουμε και δε συμμετέχουμε σε κανένα άλλο Δ.Σ., με διαφορετική σύνθεση. Σαν αριστερή, ριζοσπαστική πολιτική δύναμη, δε συμβιβαζόμαστε! ‘Εχουμε ξεπεράσει πολλές φορές τα αναχώματα που βάζει η μπλε παράταξη και θα το ξανακάνουμε. Θέτουμε τις υπόλοιπες παρατάξεις προ των ευθυνών τους, για τη μη συμμετοχή τους σε νόθο ΔΣ.

ΡΑΣ - ΕΑΑΚ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.